Koch Chemie aneb německý detailing v praxi

Koch Chemie patří mezi značky, které jsou stále více a více oblíbenější. Německá značka Koch Chemie zařadila do své nabídky spoustu super produktů a my se nyní podíváme na ty nejoblíbenější z nich. Tyto produkty stojí na špičce prodejů a mají u klientů ty nejlepší ohlasy.

Nejoblíbenější čistící produkty Koch Chemie

Čistič kůže a alcantary Koch Chemie Pol Star v litrovém balení a s možností ředění až do poměru 1:20 nemá na trhu konkurenci. Stejně bezkonkurenční je také univerzální čistič Koch Chemie Green Star, který je bez fosfátů a rozpouštědel. Po správném naředění se navíc hodí na všechny povrchy. Nejčastěji ho detaileři používají na předmytí, odstranění hmyzu nebo jako aktivní pěnu.

Univerzální čistič Koch Chemie Allround Surface Cleaner vyčistí otisky prstů, prach, mastnotu a nečistoty bez šmouh na všech hladkých i strukturovaných površích. Vyčistí navigační displej i větrací otvory a nezanechává na povrchu stopy vody ani zbytky chemie.

Hojně oblíbený je také čistič oken a skel Koch Chemie Speedglasscleaner jehož provází vysoká kvalita a příjemná vůně. Kvalitní oživovač gumových koberců Koch Chemie Gummifix bez silikonu zase skvěle udržuje a chrání všechny plastové díly, gumy, gumové koberce, rohože, pedály a podlahy z umělých hmot, kde je vyžadována vysoká odolnost proti skluzu. Prostě neklouže !

Snadné mytí aktivní pěnou

Aktivní pěna Koch Chemie Gentle Snow Foam je silně pěnící a pH neutrální a má příjemnou vůni třešní. Je ideální k předmytí pomocí pěnovacího zařízení (pěnovačky) i jako šampon pro ruční mytí vozidla. Vytvoří stejnoměrnou a skvěle smáčející pěnovou emulzi. Díky neutrálnímu pH nepoškozuje konzervace a vosky na vozidle. U silného znečištění a pro rychlé odstranění hmyzu přidejte do naředěného přípravku 10 až 30 ml přípravku Green Star Universal.

Pro vysoký lesk kovu

Leštěnka na kov Koch Chemie Metal Polish vyleští všechny kovy. Odstraňuje rez, nečistoty a navíc ošetřuje v jednom pracovním kroku, zvyšuje přirozený stupeň lesku a vytváří krásný korálkový efekt.

Na čištění exteriéru i interiéru

Přípravek na ošetření venkovních plastů Koch Chemie Plast Star 96 čistí, ošetřuje a dlouhodobě konzervuje exteriérové plasty a navíc brání přimrznutí dveřního a okenního těsnění v autě. Na vnitřní plasty použijte Koch Chemii Top Star. Speciální prémiová emulze slouží k čištění a oživení plastových a gumových dílů v interiéru, vytváří dlouhotrvající saténový film s přirozeným matným vzhledem, působí antistaticky, chrání povrch před UV zářením, udrží plasty ohebné a gumová těsnění pružná.

Oblíbené houbičky

Vysoce kvalitní a velice oblíbená pěnová houbička černá Koch Chemie vám poslouží k aplikaci nejrůznějších impregnací a přípravků. Její použití je navíc možné jak na exteriér, tak na interiér. Speciální šedá houba Koch Chemie k čistění vnitřních plastů umí hotové zázraky, proto ji neváhejte vyzkoušet stejně jako rozprašovač Koch Chemie pro snadnou aplikaci přípravků a další žhavé novinky v našem sortimentu.