5 důvodů proč vybrat na leštění auta přípravky od Koch-Chemie

Pokud právě zažíváte své první pokusy s leštěním karoserie svého vozu, možná vám nebude stačit jen běžná leštička zakoupená v hypermarketu v sadě s pastou a kotoučem. S tímto vybavením budete muset být poměrně dost kreativní, abyste dosáhli viditelného a perfektního výsledku. S přípravky a pomůckami od výrobce Koch-Chemie vám to půjde mnohem snáz.

Vyleštěte auto do zářivého lesku

Každá proměna poškrábaného laku s vysokým nánosem prachu a nečistot na karoserii vozu s vysokým leskem připomínající zrcadlo nás nepřestává fascinovat. Ať už máte s vybavením za pár korun nebo za pár tisíc korun jakékoliv výsledky, leštění auta pomocí přípravků a pomůcek od výrobce Koch-Chemie vás mile překvapí a doslova ohromí.

Než se pustíte do leštění karoserie

Ještě než se pustíte do leštění karoserie vozu, zajistěte si nejprve pořádnou přípravu s dekontaminací. Díky tomu nebudete při leštění škrábat lak ani zanášet leštící kotouče. Tady je 5 pádných důvodů proč si vybrat na leštění automobilu přípravky od Koch-Chemie.

Snadný a rychlý výběr

Pokud budete vybírat vhodný leštící prostředek, pomůcky a příslušenství, máte jistotu, že se v nabídce ihned zorientujete a vyznáte. U Koch-Chemie totiž barva určuje kombinaci, takže červenou pastu kombinujete s červeným kotoučem, fialovou s fialovým a podobně.

Chytré balení

S nákupem produktů Koch-Chemie sice nezískáte něco jako vybavení smart-home, ale mít papírovou krabičku, kam si napříště schováte leštící kotouč při uskladnění v garáži či dílně je prostě super. Díky uložení na vámi vybrané místo máte jistotu, že vše na příští leštění ihned najdete a nebudete muset přeskládat všechny regály.

Minimální prašnost

Prašnost leštících past je u produktů výrobce Koch-Chemie opravdu zcela minimální, proto můžete bez obav provádět leštění svého miláčka na čtyř kolech doslova kdekoliv. Nemusíte se obávat, že prokašlete další týden, anebo vás popadne astmatický záchvat.

Každý najde svůj produkt

Při nákupu leštících past, konzervací, pomůcek a příslušenství od firmy Koch-Chemie je spokojenost předem zaručena. Ať už hledáte jednokrokové leštění nebo se chcete raději zaměřit na důkladné tříkrokové, vždy budete doslova nadšeni dokonalým výsledkem. V široké a přehledné nabídce si najde svůj produkt i nejnáročnější motorista.

Odpovědná průkopnická společnost

S nákupem produktů a vybavení této značky sázíte na léty prověřenou kvality. Již od roku 1989 se společnost Koch-Chemie stala doslova průkopníkem v oblasti udržitelnosti a uvedla na trh unikátní výrobky, které jsou v souladu s příslušnou normou DIN 14001.

3 základní rady při leštění auta

Nic se nemá přehánět, proto nedávejte najednou moc velké množství pasty. Pamatujte si, že během práce méně pasty znamená ve výsledku vyšší lesk i větší výdrž kotouče. Další podmínkou dosažení vysokého lesku je neustále čistý kotouč na leštění, proto jej průběžně čistěte kartáčkem na kotouče nebo vzduchem z kompresoru. Nepřehánějte to a šetřete svým časem. Na leštění plochy o velikosti čtverce 40x40 cm vám 2 minuty bohatě postačí.