Čistění kožených autosedaček

Přípravky k ošetření kůže v autě

Luxusní vozy vynikají nejen skvělými jízdními vlastnostmi, unikátním vzhledem, dobrou výbavou a perfektním zvukem motoru, ale mají do posledního detailu promyšlený interiér vozu. Často tedy nechybí ani kožené sedačky. Ty jsou krásné na pohled, ale horší na údržbu. Pokud jejich péči zanedbáte, velmi brzy se začne kůže drolit, praskat a image auta půjde strmě dolů. Používejte naše přípravky k ošetření kůže a udržte si její původní krásu.

V nabídce máme dva přípravky a záleží jen na vás, kterému dáte přednost. Ale nemusíte se bát, že vyberete špatně, účinnost obou je stejná.

  • Kůži jdeme ošetřovat ne čistit! To znamená, že je již kůže zbavena drobků, nečistot a prachu. A jdeme na to.
  • Pokud si zvolíte přípravek Protecleathercare 500 ml musíte lahvičku nejprve pořádně protřepat a pak už jen pomocí černé houby nanést emulzi v tenké vrstvě a nechat chvíli působit. Na závěr můžete ještě doleštit. Chopte se mikrofázové utěrky 5060C300 a směle
    do toho.
  • Kůže se krásně provlhčí a podpoří se její přirozená vůně.
  • Pokud si vyberete přípravek Leather Star v litrovém balení, postupujte a nanášejte stejně jako u přípravku Protecleathercare. Oba přípravky jsou od německé firmy KOCH Chemie.

Kůže díky pravidelné péči bude vláčná, nebude praskat, bude hebká a jemná na dotek a krásně vám provoní celý vnitřek vozu. Budete si tak její luxus užívat plnými doušky.

1_protecleathercare_koc2_leathersta_osetreni_kuze_koch3_leatherstar_houba4_leatherstar_aplikace5_aplikace_leatherstar_koch